Το Αντίδοτο, Ποιοι είμαστε, τι θέλουμε, τι πιστεύουμε!

«Ο φασισμός του μέλλοντος θα είναι ο αντιφασισμός».

Αυτή η φράση που αποδίδεται στον Τσόρτσιλ είναι σήμερα ένα γεγονός που βλέπουμε γύρω μας. Από φιλοσόφους, όπως ο Μάρτιν Χάιντεγκερ που έγραφε ότι έρχεται ένας μεγάλος φασισμός στο όνομα της δημοκρατίας, μέχρι συγγραφείς, όπως ο διάσημος Τζώρτζ  Όργουελ που γράφει στο βιβλίο του «1984» που εκδίδει το 1949, για μια παγκόσμια τυραννία του μέλλοντος, προβλέπουν την εποχή που φτάνει, την εποχή της Παγκοσμιοποίησης.

Την εποχή που όπως περιγράφει ο Έζρα Πάουντ κυριαρχούν «τα γύψινα εκμαγεία», οι πολιτικοί σαν τον Μακρόν στην Γαλλία, Τριντό στον Καναδά, Μητσοτάκη στην Πατρίδα μας και όλοι όσοι είναι δεμένοι στο άρμα της νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης, εμείς βλέπουμε την άχρωμη, άγευστη και άοσμη πραγματικότητα η οποία θέλει απόλυτα κυρίαρχο ένα πολιτικά «γύψινο εκμαγείο» που εκφράζει την μετριότητα, μέσα από μια ιδεολογία.

Με τα έντυπα, τα βιβλία και την εναλλακτική πληροφόρηση των εκδόσεών μας, θέλουμε να συμβάλουμε και εμείς στην δημιουργία ενός Κινήματος,  Εθνικού, Επαναστατικού, αντιορθολογιστικού, ενάντια στην «νεωτερικότητα» και στην ψευτοπρόοδο που φέρνει την πραγματικότητα μιας παρακμής. Χρειάζεται να ξεσηκωθούν οι Πατρίδες και τα Έθνη για να προστατεύσουν την Παράδοση και τις ρίζες τους.

Οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές έχουν καθήκον να προστατεύσουν το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον και ομότροπον του Ηροδότου, γιατί αυτή είναι η Εθνική τους Ταυτότητα και να πολεμήσουν την «νεωτερικότητα» της Παγκοσμιοποίησης που δεν θέλει καμία Πατρίδα.

Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ

Κοινοποιήση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *