Ελεύθερη Ώρα

Συνέντευξη στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Γιατί αποφασίσατε να κατέλθετε υποψήφιος στον Δήμο της Αθήνας;

Γεννήθηκα και πήγα στο δημοτικό στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Κυψέλη που σήμερα δεν ακούς πλέον ελληνικά και λίαν συντόμως θα αρχίζει να παίρνει και ο πληθυσμός μια πιο σκούρα απόχρωση. Αυτές οι πολιτικές που πήρε η Μεταπολίτευση Αριστερή ή Δεξιά μας κατάντησε έτσι. Η καταγωγή των γονιών μου είναι από την Καλαμάτα και στην οποία διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος για 5 έτη και επικεφαλής της εθνικιστικής παράταξης Ελληνική Δράση. Εννοείται ότι αν εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα θα πρέπει να εγκατασταθώ εδώ γιατί η Εθνική Αντιπολίτευση στον δήμο πρέπει να είναι πολυεπίπεδη και όχι μόνο στα πλαίσια της αυτοδιοίκησης.

Όπως μπορείς να διαβάσεις στο πολύ σύντομο βιογραφικό σημείωμα που έχω φτιάξει ηλεκτρονικά διαθέτω πέραν όλων των άλλων ένα εκδοτικό οίκο, «το Αντίδοτο» που ένα μέρος των εκδόσεών μου έχει αναφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πολύ σημαντική για τον Ελληνισμό γιατί προέρχεται απευθείας από τις αρχαίες Ελληνικές αυτάρκεις και αυτοδιοικούμενες πόλεις οι οποίες μετεξελίχθηκαν σε Κοινότητες διατηρώντας το Έθνος μας διαχρονικά μέχρι την Επανάσταση του 1821. Δεν έχουν καμιά σχέση με τον κώδικα περί δήμων και κοινοτήτων που μας έφερε μετεπαναστατικά η βαυαρική αντιβασιλεία αφού άλλωστε είναι γραμμένος στα γερμανικά και προέρχεται από τους ναπολεόντιους κώδικες και τον Διαφωτισμό. Είναι πολλά ακόμα που πρέπει να γνωρίσουν οι νέοι Έλληνες εθνικιστές για να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν στα χρόνια που έρχονται και θα είναι τελείως διαφορετικά με τα υφιστάμενα, αλλιώς αν μείνουμε με την ίδια νοοτροπία θα εξαφανιστούμε ως Έθνος από την ιστορία. Πέρα από αυτά η Εθνική Αντιπολίτευση στον δήμο πρέπει να ασκείτε σε πολλά επίπεδα προκειμένου να αρθρωθεί ένας διαφορετικός λόγος ο οποίος θα προσεγγίσει πολλούς διαφορετικούς προβληματισμένους πολίτες έξω από τα πολιτικά στεγανά της Δεξιάς και της Αριστεράς.

  1. Τι σας οδήγησε να επιλέξετε τον συνδυασμό των Ελεύθερων Αθηναίων;

Ο Ηλίας Κασιδιάρης και το κίνημα το οποίο έχει δημιουργήσει είναι η μοναδική εθνικιστική κίνηση που μπορεί να διεμβολίσει το σάπιο σύστημα της Μεταπολίτευσης, γι’ αυτό εξάλλου επέλεξα την συμμετοχή μου σε αυτήν την προσπάθεια. Το καθεστώς που υπάρχει πλέον παγκόσμια με τον νεοφιλελευθερισμό θέλει να υποτάξει όλα τα Έθνη στο σχέδιο της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» του Σβαμπ που άλλωστε από εκεί έχει προέλθει ο θείος του Μπακογιάννη πρωθυπουργός Μητσοτάκης. Απόδειξη αυτού είναι ότι  ο Μπακογιάννης αφήνει ελεύθερους να εκφράζονται αυτοί που είναι υπέρ των δολοφόνων του πατέρα του και εδώ δεν εννοώ τα ακροαριστερά γκρουπούσκουλα αλλά και  μεγάλο μέρος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπιστών της τρομοκρατικής και δολοφονικής οργάνωσης 17Ν και την ίδια στιγμή απαγορεύει αντιδημοκρατικά να εκφραστεί τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κασιδιάρη που άλλωστε βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού χωρίς να έχει τελειώσει οριστικά η δίκη του.

Η μεσαία τάξη, με την οποία ταυτίζεται το 50% των Ελλήνων, και οι λαϊκές τάξεις σιγά σιγά απαξιώνονται σε όλες τους τις πτυχές. Με την οικονομική κρίση, την Συμφωνία των Πρεσπών, το κίνημα ενάντια στα εμβόλια με τα θανάσιμα lockdown, την περίπτωση του Τραμπ στις ΗΠΑ στην οποία παραβιάστηκε βίαια η λαϊκή θέληση, με την δημογραφική κρίση που θα μας εξαφανίσει ως Έθνος, κλπ, περάσαμε σε μια νέα κατάσταση όπου η πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει μια αλλαγή, μια επιστροφή στις ρίζες, γι’ αυτό έρχεται πιο κοντά στις Παραδόσεις, στην Ορθοδοξία και σε έναν λαϊκό Πατριωτισμό, στεκόμενη απέναντι από τις αστικές ελίτ. Τα αριστερά κόμματα δεν είναι πλέον κόμματα «πληβείων», αλλά δημοσίων υπαλλήλων κυρίως εκπαιδευτικών και ανώτερων στρωμάτων. Αυτά τα κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, και ομάδες έχουν κυρίως μια εθνομηδενιστική ιδεολογία και η κορύφωση αυτής φάνηκε τον Δεκέμβρη του 2008 με την εξέγερση που δεν ήταν πολιτικοϊδεολογική αλλά καταναλωτική.

Εδώ θέλω να αντιγράψω ένα μικρό κομμάτι από το τελευταίο βιβλίο του Γιώργου Καραμπελιά που δείχνει την σημερινή παρακμή της κοινωνίας: «Κατά την περίοδο της ύστερης μεταπολίτευσης, το φαινόμενο του μηδενισμού δεν περιορίστηκε μόνο στα strictosensu εθνικά θέματα, αλλά διαπότισε το κοινωνικό σύνολο με τη μορφή ενός γενικευμένου ωχαδερφισμού. Ο ωχαδερφισμός είναι η άλλη όψη του νομίσματος του εθνομηδενισμού. Ένα έθνος δίχως αξίες, που δεν αντιλαμβάνεται την πατρίδα ως ένα υψηλό ιδανικό, της συμπεριφέρεται ανάλογα. Είναι το αρνητικό υποπαράγωγο  της μεταπολίτευσης. Μέσα στο κλίμα του άκρατου ατομικισμού και δικαιωματισμού, χάθηκαν διαχρονικές αξίες, όπως η έννοια του καθήκοντος και η ηθική αξία της εργασίας, και όχι μόνο ο «έρωτας» της πατρίδας. Ή ίσως επειδή χάθηκε αυτός ο τελευταίος, χάθηκαν και τα υπόλοιπα. Χάθηκε η αίσθηση του συλλογικού συμφέροντος και της εργασίας ως προσφοράς και επικράτησε η λογική του βολέματος και του αβδηριτισμού».

Όλα τα παραπάνω θα συντελέσουν στην δημιουργίαενός νέου Εθνικιστικούκίνηματος του μέλλοντος γι’ αυτό φοβούνται αντισυμβατικούς πολιτικούς όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης.

  • Ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το κέντρο της πόλης;

Υπάρχουν πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Αθήνα όπως η λαθρομετανάστευση, η wokeκουλτούρα, η κοινωνική αποσύνθεση, η προστασία του περιβάλλοντος που δεν  πρέπει να συγχέεται με το νέο αριστερίστικο αφήγημα της κλιματικής αλλαγής,κλπ, που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον πανελλαδικά, αλλά τίποτε δεν θα αλλάξει προς το καλύτερο με το ίδιο πολιτικό καθεστώς που γέννησε η Μεταπολίτευση.

Ο κόσμος της Αθήνας  είναι ιδιαίτερα αγανακτισμένος και οργισμένος με τις συνθήκες που επικρατούν και αναζητά μια διαφορετική διέξοδο. Αυτό το είδαμε άλλωστε με το τεράστιο ποσοστό αποχής που προσπαθούν να κουκουλώσουν για να μακρύνουν όσο μπορούν το τέλος αυτού του Συστήματος αφού όλοι οι εθνοσωτήρες μας είναι άεργοι και σιτίζονται από τον ιδρώτα του λαού. Αν δεν υπάρξει «εκλογικό μαγείρεμα» με τις ψήφους τότε οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ θα περάσουν άνετα στον 2ο γύρο και είναι ευκαιρία για πρώτη φορά, έστω και αν δεν πάρουμε τον δήμο, να δημιουργηθεί μια Εθνική Αντιπολίτευση, αφού όλοι είδαν με τα μάτια τους τι πρεσβεύει η νεοφιλελεύθερη, φιλοαμερικανική και φιλονατοϊκή Αριστερά με τον αμερικανοθρεμμένο και ευρύπρωκτο αρχηγό της και μέχρι τώρα διαφήμιζαν ότι ήταν η μόνη αντιπολίτευση.

4.       Ποιο είναι το πρόγραμμά σας για την πρωτεύουσα της Ελλάδος;

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ έχουν ένα πλήρες πρόγραμμα για την διοίκηση του δήμου που μπορείτε  να διαβάσετε στο διαδίκτυο. Εδώ θέλω να αναφέρω την ουσία και την βάση που εδράζεται όλο το πρόγραμμα και με μία λέξη είναι η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ. Επανελλήνιση λοιπόν σε όλα τα επίπεδα: πρώτα απ’ όλα το ανθρώπινο με το σταμάτημα του μπασταρδέματος του Ελληνικού λαού και το συνδεδεμένο με αυτό δημογραφικό πρόβλημα με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν άμεσα και αναφέρονται στο πρόγραμμά μας, ύστερα στο θρησκευτικό επίπεδο με την εισβολή του ισλάμ και των τζαμιών που φυτρώνουν κάθε μέρα, μετά με την οικονομική παρακμή της ελληνικής μεσαίας τάξης που πλήττεται με φόρους από το ίδιο το κράτος την ίδια στιγμή που αφήνει τις ξένες πολυεθνικές να επελαύνουν παντού. Το πολιτισμικό επίπεδο είναι συναφές με το θρησκευτικό και μπορείτε να ενημερωθείτε με όλα τα μέτρα που θα ληφθούν άμεσα, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο με τη χρήση δημοψηφισμάτων και την διοίκηση του δήμου από τα κάτω μέσω Συνοικιακών Συμβουλίων ο δημότης θα αποφασίζει για τα κοινά.  Περιβαλλοντολογικά μου θυμίζει κάτι που άκουσα πριν χρόνια ότι οι νέοι ευεργέτες πρέπει να αγοράζουν και να γκρεμίζουν αντί να χτίζουν και έτσι να πολλαπλασιαστεί το πράσινο και οι ελεύθεροι χώροι στο γκρίζο περιβάλλον των Αθηνών και να μην ξεχάσουμε την ενέργεια που με τρόπους φιλικούς με το περιβάλλον μπορούμε να κάνουμε τον δήμο όχι μόνο ενεργειακά αυτόνομο, αλλά και διαθέτη  ενέργειας. Άφησα για το τέλος την κοινωνική πολιτική γιατί κάποιος διαδικτυακός μου φίλος σχολίασε με το που ανάρτησα το πρόγραμμα της παράταξης «που θα βρούμε τα λεφτά». Όλες οι τράπεζες και οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες έχουν την έδρα τους στον δήμο Αθηναίων. Με χορηγίες ή δημοτική φορολογία μπορούμε όχι μόνο να χρηματοδοτήσουμε το κοινωνικό μας πρόγραμμα, αλλά και να ενισχύσει ο δήμος τις πληττώμενες ασθενέστερες ομάδες.

  • Πως βλέπετε τον κόσμο γύρω σας σήμερα; Ποιο είναι το νέο που πρεσβεύετε;

Κάποιος είπε πριν αρκετά χρόνια ότι: «Ο φασισμός του μέλλοντος θα είναι ο αντιφασισμός».Αυτή η φράση που αποδίδεται στον Τσόρτσιλ είναι σήμερα ένα γεγονός που βλέπουμε γύρω μας. Από φιλοσόφους, όπως ο Μάρτιν Χάιντεγκερ που έγραφε ότι έρχεται ένας μεγάλος φασισμός στο όνομα της δημοκρατίας, μέχρι συγγραφείς, όπως ο διάσημος Τζώρτζ  Όργουελ που γράφει στο βιβλίο του «1984» που εκδίδει το 1949, για μια παγκόσμια τυραννία του μέλλοντος, προβλέπουν την εποχή που φτάνει, την εποχή της Παγκοσμιοποίησης.Την εποχή που όπως περιγράφει ο ΈζραΠάουντ κυριαρχούν «τα γύψινα εκμαγεία», οι πολιτικοί σαν τον Μακρόν στην Γαλλία, Τριντό στον Καναδά, Μητσοτάκη στην Πατρίδα μας και όλοι όσοι είναι δεμένοι στο άρμα της νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης, εμείς βλέπουμε την άχρωμη, άγευστη και άοσμη πραγματικότητα η οποία θέλει απόλυτα κυρίαρχο ένα πολιτικά «γύψινο εκμαγείο» που εκφράζει την μετριότητα, μέσα από μια ιδεολογία.

Με τα έντυπα, τα βιβλία και την εναλλακτική πληροφόρηση των εκδόσεών μου και την πολιτική μου στάση, θέλω να συμβάλω  και εγώ στην δημιουργία ενός Κινήματος,  Εθνικού, Επαναστατικού, αντιορθολογιστικού, ενάντια στην «νεωτερικότητα» και στην ψευτοπρόοδο που φέρνει την πραγματικότητα μιας παρακμής. Χρειάζεται να ξεσηκωθούν οι Πατρίδες και τα Έθνη για να προστατεύσουν την Παράδοση και τις ρίζες τους.Οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές έχουν καθήκον να προστατεύσουν το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον και ομότροπον του Ηροδότου, γιατί αυτή είναι η Εθνική τους Ταυτότητα και να πολεμήσουν την «νεωτερικότητα» της Παγκοσμιοποίησης που δεν θέλει καμία Πατρίδα.

  • Αυτήν την Κυριακή η Ελεύθερη Ώρα θα περιλαμβάνει ένα ένθετο βιβλίο για την Βασιλεία που εκδώσατε. Μερικά σχόλια πάνω σε αυτό.

Το βιβλίο αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον λόγο ότι αποτυπώνεται η Ελληνική Ιδέα της Βασιλείας που εντέχνως αποσιωπάται  από όλους για πολλούς λόγους. Ίσως ο κυριότερος είναι ότι, όπως γράφει ο Καρολίδης, αυτή είναι συνδεδεμένη με όλη την Ελληνική Ιστορία αφού έχει Ολύμπια καταγωγή. Ύστερα δείχνει έναν ξεχωριστό τρόπο σκέψης που έχουν οι Έλληνες διαχρονικά και αυτός τους ξεχωρίζει τόσο από την Ανατολή όσο και από την Δύση.

Η θαυμάσια απόδοση του κειμένου στα νέα Ελληνικά του φιλόλογου και συγγραφέα Γεωργίου Κουρκούτα διευκολύνει τον αναγνώστη στην εύκολη κατανόηση του κειμένου και στο Επίμετρο  που έχω συντάξει και ακολουθεί γίνεται μία εκτενής αναφορά στον ελληνικό τρόπο προσέγγισης της Βασιλείας και οι ομοιότητες και διαφορές που έχει αυτή με την Παραδοσιακή Σκέψη του JuliusEvola.

Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι όπως αυτός αποτυπώνεται σε έναν λόγο του προηγούμενου αιώνα, «…ίνα καταδείξω, οποία και οπόσα δύναται να κατορθώσει εις αγαθός και ικανός άρχων επί του λαού του, όσο ασθενής, όσο εκλελυμένος, όσο ανίκανος και αν υποτεθεί ο λαός του ούτος».

Κοινοποιήση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *